Wild & Soft lanceert grote dieren

28 september 2024
in Nieuws

Speelgoedfabrikant Wild & Soft heeft een aantal nieuwe producten op de markt gebracht. Het gaat onder meer om metersgrote dieren waarop kinderen zich kunnen uitleven. Maak kennis met hun nieuwe categorie Big & Soft.

Wild & Soft ontwerpt al decoratieve dierenkoppen en kapstokjes. Dat gamma wordt nu uitgebreid met de nieuwe categorie Big & Soft. Die categorie omvat meters grote dieren, zoals een paard, eenhoorn, schotse koe en een giraf. “We hebben de dieren in zijn geheel gemaakt, op groot formaat, in onze realistische en herkenbare stijl”, glundert Liesbeth Goeminne van Wild & Soft.

Metersgrote dieren

De dieren, die heel realistisch zijn ontworpen, zijn ideaal om bijvoorbeeld in een kinderkamer te zetten. Ze zijn gemaakt voor kinderen tot 10 jaar om op te spelen. Maar ze kunnen er ook gewoon op zitten. “Ze zijn getest op een gewicht van 80 kilo en zijn veilig”, zegt Goeminne. “De giraffen zijn wel enkel decoratief en niet om op te zitten.” De dieren zijn handgemaakt uit hoogwaardige, ecologische verantwoorde materialen, zoals polyester en gerecycleerde vullingen.”

Eyecatcher

Voor speelgoedwinkels is het een leuke eyecatcher om in de vitrine te plaatsen.  Kleinere winkels die geen plaats hebben kunnen de Big & Soft dieren te koop aanbieden via hun webshop. De dieren kunnen rechtstreeks naar de eindklant gestuurd worden via drop shipment.

Meer in deze categorie: