Gratis zoektocht naar dinosaurussen in Floralux Dadizele

29 juli 2024
in Nieuws

Deze zomer worden kinderen uitgenodigd voor een spannende en avontuurlijke zoektocht naar dinosaurussen bij tuincentrum Floralux Dadizele. Van zaterdag 3 augustus tot en met zondag 1 september kunnen kinderen gratis deelnemen aan een unieke speurtocht waarbij ze grote, aaibare dinosaurussen moeten opsporen die ontsnapt zijn uit een ontspoorde trein.

Bij aankomst ontvangen de kinderen een speciaal formulier en worden ze opgeroepen om Ranger Ronny te helpen de dinosaurussen terug op de trein te krijgen. Elk kind dat meedoet aan de zoektocht krijgt niet alleen een leuk geschenk, maa rmaakt ook kans op een fantastisch dino prijzenpakket door deel te nemen aan een wedstrijd.

 

De zoektocht is geïnspireerd door een succesvol concept dat overgewaaid is vanuit Nederlandse tuincentra, en voor het eerst wordt dit nu in België georganiseerd. Wat deze ervaring extra bijzonder maakt, is dat sommige dinosaurussen bewegen en zelfs geluid maken, wat de speurtocht nog leuker maakt.

 

"De zomermaanden zijn meestal rustig en de weersvoorspellingen beloven niet veel goeds. Daarom vonden we het een leuk idee om onze klanten toch iets extra's te bieden," aldus Jesse Gesquière, mede winkelverantwoordelijke van Floralux Dadizele. "Met deze dino zoektocht hopen we kinderen en hun families een onvergetelijke zomerervaring te bezorgen."

 

Kom dus langs bij Floralux Dadizele en beleef een spannende zomer vol dino-avonturen. Vergeet niet je speurneus op te zetten en Ranger Ronny te helpen om alle dinosaurussen weer veilig op de trein te krijgen!

Laatst aangepast op maandag, 29 juli 2024 19:57
Meer in deze categorie: