Toko For Kids zet koers naar een nieuwe bestemming: La Cantine Byttebier in Kortrijk

01 februari 2024
in Nieuws

Toko For Kids, de geliefde kinderwinkel, kondigt met trots aan dat ze verhuist naar een nieuwe en opwindende locatie in Kortrijk. Vanaf 10/02/24 zullen klanten hun favoriete kinderproducten kunnen ontdekken in het bruisende hart van de stad, namelijk in Byttebier La Cantine.

Deze verhuizing markeert een belangrijke mijlpaal voor Toko For Kids, waarbij de winkel de gelegenheid aangrijpt om haar assortiment en diensten nog verder te verbeteren. La Cantine Byttebier, een gerenommeerde locatie in Kortrijk, biedt een levendige en gastvrije omgeving die perfect aansluit bij de visie van Toko For Kids om ouders en kinderen een unieke winkelervaring te bieden.

Wat kun je verwachten bij Toko For Kids in La Cantine Byttebier:
• Uitgebreide collectie: Toko For Kids blijft een uitgebreide selectie van hoogwaardige houten en stoffen speelgoed aanbieden, variërend van decoratie tot speelgoed tot accessoires en meer.
• Inspirerende omgeving: De nieuwe locatie in La Cantine Byttebier belooft een inspirerende en kindvriendelijke omgeving waar gezinnen zich welkom voelen en kunnen genieten van het winkelen.
• Evenementen en activiteiten: Verwacht regelmatig leuke evenementen en activiteiten voor kinderen en ouders, waardoor Toko For Kids niet alleen een winkel, maar ook een ontmoetingsplaats wordt.

Toko For Kids nodigt iedereen uit om de nieuwe winkel in La Cantine Byttebier te komen ontdekken en samen met hen te vieren tijdens de feestelijke opening op 10/02/24. De winkel kijkt ernaar uit om de banden met bestaande klanten te versterken en nieuwe gezichten te verwelkomen in hun prachtige nieuwe locatie.

Meer in deze categorie: