Al spelend tegen verspilling van voedsel tijdens de feestdagen

23 november 2023
in Nieuws

Met de kromme Fruit & Groentenset van het duurzaaam speelgoedmerk PlanToys leren kinderen dat groenten en fruit met een andere vorm even lekker zijn

Consumenten verwachten de perfecte peer, tomaat of komkommer in de winkelrekken. Maar de natuur fabriceert niet zoals in het boekje of een fotoshoot. Rare en kromme vormen zijn perfect normaal, en even voedzaam en lekker. Met de feestdagen in zicht brengt het duurzame merk PlanToys graag voedselverspilling onder de aandacht als mensen aan het kokerellen gaan. Het spelenderwijs ontwikkelen van ecologisch bewustzijn bij kindjes is belangrijk en kan al op jonge leeftijd. Het houten speelgoed leert kinderen begrijpen dat de onvolmaakte vormen de voordelen van deze groenten en fruit niet verminderen, en leren om verspilling tegen te gaan.

Het helpt ook bij het verbeteren van fijne motoriek en oog-handcoördinatie. De set bevat een mes en 5 snijdbare groenten en fruit: appel, peer, wortel, tomaat en komkommer.
Het speelgoedmerk PlanToys staat voor aandacht voor de natuur en ontwikkeling van kinderen. Het kwaliteitsspeelgoed van PlanToys bestaat uit houtafval en is geproduceerd op een milieubewuste manier. Zo draagt het bedrijf spelenderwijs bij aan een ecovriendelijke wereld, een goede hint voor de Sint en de Kerstman. Happy Holidays!

Wonky Fruit & Groenten in het kort:
• Kinderen leren dat slordige en onvolmaakt ogende groenten en fruit net zo goed zijn als andere
• Streeft ernaar voedselverspilling te verminderen door kinderen door de zichtbaarheid van onvolmaakte producten te leren dat ze niet mogen worden weggegooid
• Deze set bevat een speelmes en 5 snijbare groenten en fruit.
• Duurzaam gemaakt in Thailand met gebruik van chemicaliënvrij rubberhout, formaldehydevrije lijm, organische pigmenten en kleurstoffen op waterbasis.
• Leeftijd: 18M+
• Prijs: € 34,00

Bekijk hier de video.

Laatst aangepast op dinsdag, 09 januari 2024 12:17
Meer in deze categorie: