LEGO® Discovery Centre Brussels zoekt VIP Mini Builders!

03 juli 2023
in Nieuws

LEGO® Discovery Centre Brussels viert zijn eerste verjaardag en kondigt de zoektocht naar de toekomstige VIP Mini Builders aan

Meter Tatyana Beloy en peter Adrien Devyver bekronen samen met de Master Model Builders de jonge en enthousiaste LEGO bouwers op zaterdag 5 augustus in LEGO Discovery Centre Brussels
LEGO Discovery Centre Brussels viert op 24 juni zijn eerste verjaardag! Verspreid over meer dan 3000m² verdeeld in 12 themazones, is het de thuisbasis van miljoenen LEGO stenen, een geweldige rit, een 4D-bioscoop en nog veel meer! En die verjaardag vieren ze niet alleen, maar samen met jonge LEGO bouwers. Meter Tatyana Beloy en peter Adrien Devyver nodigen hen met plezier uit om deel te nemen aan de VIP Mini Builder zoektocht. Samen met de Master Model Builders kunnen de LEGO bouwers op 5 augustus hun beste bouwskills tonen tijdens de finale in het LEGO Discovery Centre.

Tatyana en Adrien gaan op zoek naar kinderen tussen de 6 en 10 jaar, die gek zijn op LEGO en die zin hebben om een echte VIP Mini Builder te worden en een heel jaar lang de Master Model Builders te ondersteunen. Met hulp van mama en/of papa kunnen de kinderen een korte video maken waarin ze vertellen wie ze zijn, waarom ze graag een VIP Mini Builder willen worden en waarin ze een zelfgemaakte LEGO creatie laten zien waar ze supertrots op zijn.

VIP Mini Builders
Maar wat is een VIP Mini Builder? Met deze titel maken de kinderen onder andere deel uit van de testcrew, helpen ze de Master Model Builders met toffe creaties, zijn ze samen met hen het gezicht voor speciale evenementen en kunnen ze leuke nieuwe activiteiten en films als eerste testen!

Meter, peter en Master Model Builders
Exact een jaar geleden kondigden Tatyana Beloy en Adrien Devyver de opening van het gloednieuwe LEGO Dicovery Centre Brussels aan. Vandaag vieren ze als trotse meter en peter van de VIP Mini Builder finale de eerste verjaardag.

Ook Master Model Builder Sieber Bulteel viert mee! Sieber maakte van LEGO zijn beroep door deel te nemen aan de wedstrijd 'Brick Factor'. Zijn bouwskills en het goed omgaan met kinderen zorgden ervoor dat hij won en zich vandaag Master Model Builder mag noemen en elke dag mag genieten van zijn droomjob in het LEGO Discovery Centre Brussels.

'Voor de job als Master Model Builder moet je naast de nodige bouwskills, je ook goed kunnen inleven in de wereld van een kind. In het LEGO Discovery Centre zijn de kinderen eigenlijk de baas, omdat het centre voor hen gebouwd en ontwikkeld is. De feedback en inzichten van de VIP Mini Builders zijn dus erg belangrijk voor het uitrollen van nieuwe ontwikkelingen en evenementen. Kinderen zijn de toekomst en samen bouwen we graag aan een mooiere en inclusievere wereld,' vertelt Sieber.

Net zoals Sieber, namen ook Arthur en Giovanni deel aan 'Brick Factor'. Zij ondersteunen hem als Assistant Master Model Builders.

5 augustus 2023
Wat mag je verwachten?
Een voormiddag vol LEGO plezier waar kinderen onder andere hun eigen LEGO minifiguur kunnen bouwen, een minibuddy waarmee ze deelnemen aan de VIP Mini Builder finale. Ze krijgen een warm welkom tijdens een lekker ontbijt van de Master Model Builders, meter Tatyana en peter Adrien. De voormiddag sluiten we af met de aankondiging van de 2023/2024 VIP Mini Builders en een leuke verrassing!

Hoe inschrijven?
1. Maak een leuke, korte video waarin je kind zich voorstelt, vertelt waarom hij/zij VIP Mini Builder wil worden en zijn/haar leukste LEGO creatie toont.
2. Surf naar deze link en schrijf hen in voor 16/7.
3. Wacht vol ongeduld af of jouw kind gekozen wordt voor de VIP Mini Builder finale!

Ben je er graag bij op 5/8 voor een reportage, een verslag of een interview met Tatyana, Adrien, Sieber en Arthur? Meld je dan hier aan en dan zien we je graag in LEGO Discovery Centre Brussels.

Laatst aangepast op maandag, 03 juli 2023 12:36
Meer in deze categorie: