Drinkbekers van Nûby™ zonder plastic smaak die tegen een stootje kunnen!

21 oktober 2019
in Nieuws

Kinderen moeten af en toe eens wild kunnen gaan, en wanneer dat gebeurt, moeten ouders erop kunnen vertrouwen dat hun beker tegen een stootje kan. Bij Nûby™ wil men ervoor zorgen dat ouders zich geen zorgen moeten maken over een lekkende drinkbeker. Daarnaast vindt niemand het leuk om te moeten drinken uit een beker die ruikt en smaakt naar plastic en wil Nûby™ hiervoor een oplossing aanbieden. Daarom brengen ze de lijn van drinkbekers gemaakt van het uiterst sterke en geurloze materiaal van Eastman: Tritan™.

De drinkbekers zonder BPA, gemaakt van Tritan™, zijn veilig te gebruiken in elk gezin. En ze zijn niet alleen veilig, ze zijn ook duurzaam. Ze mogen al eens vallen en ze kunnen doorheen geschud worden in de vaatwasser. Het is geen probleem voor deze beresterke bekers, dankzij het sterke, barstbestendige materiaal. De helderheid van de bekers blijft en ze zijn volledig geurloos en vlekbestendig. De Tritan™ drinkbekers zijn niet alleen de stevigste, maar omdat het lijkt alsof ze uit glas gemaakt zijn, zien ze er ook erg stijlvol uit.

Met Tritan™ gaat Nûby™ weer een stapje verder om ouders een erg duurzame, geurloze, maar ook stijlvolle drinkbeker te geven, zodat hun leven net iets makkelijker wordt. En ook kinderen zullen er helemaal gek van zijn dankzij al de leuke designs!
Dus, we zetten even alle Tritan™-feitjes op een rij:

- Het zijn echt innovatieve drinkbekers door de combinatie van een stijlvolle look die eruitziet alsof het glas is, samen met de sterkte van het Tritan™ materiaal.
- De Tritan™ drinkbekers houden hun sterkte zelfs na honderden keren gewassen en geschud te zijn in de vaatwasmachine.
- Ze zijn geur- en smaakloos en ze zijn vlekbestendig, gelijk wat je erin doet.
- Kinderen zullen als snel hun favoriete printje gekozen hebben!

Meer info over de Tritan™ drinkbekers en Nûby™ in het algemeen vind je hier!


NV0414019 Grey drops 2   NV0414014 Blue 10

NV0414020 Red 4  ID5586 Pink 3

Laatst aangepast op woensdag, 17 juni 2020 16:49
Meer in deze categorie: