Model Bricks; levensgroot & levensecht

11 september 2019
in Nieuws

Van onderzeeër tot de herkenbare Londense dubbeldekker bus. Onze Model Bricks serie bestaat uit de meest herkenbare voertuigen, vaartuigen en vliegtuigen. De sets zijn met zeer veel aandacht voor detail gemaakt en zijn een replica van de rijdende en varende variant. Waan je in Toscane met onze Italiaanse sportwagen of ga op vakantie met onze klassieke hippie bus.

Na de al zeer realistische Space serie hebben we nu ook de Model Bricks toegevoegd. Met deze sets zetten wij de stap naar nog betere sets en willen we nog realistischere modellen maken. Bezoek de reseller.sluban.nl website om alle sets te bekijken.

Food Court

Het Sluban Food Court is geopend. Bestel een snack bij een van de kramen en waan je op een foodtruck festival. De kleuren springen er uit en je zou bijna een hap nemen van de hamburger. De Food Court serie is gebaseerd op het succes van de food trucks. De sets zijn door middel van een scharnier te openen, zo kan je de bereiding van alle maaltijden volgen en begeleiden.

Wij hebben als missie om het spelen met educatief speelgoed voor alle kinderen mogelijk te maken. Ook in het komende speelseizoen. Daarom hebben wij ook in deze serie weer diverse scherp geprijsde bouwsets opgenomen. Sluban is er voor iedereen!

Op een toekomst vol speelplezier!

www.sluban.be

M38 B0703  M38 B0705A b  M38 B0708 b

Laatst aangepast op woensdag, 11 september 2019 17:24
Meer in deze categorie: