De eindejaarsfeesten staan voor de deur bij Puppy!

11 september 2019
in Nieuws

Wie zegt “eindejaarsfeesten” zegt “speelgoed en geschenken”. Dit komt goed uit! Puppy is er klaar voor! Schleich, Wonderworld en Plastoy, producten van topkwaliteit voor iedereen… Er is voor elk wat wils !

Puppy heeft onlangs het merk Wonderworld geïntroduceerd dat hoogwaardig en eco-gecertificeerd houten speelgoed en sets aanbiedt, waaronder de supermooie keuken die de kleintjes zal verrukken.

Aarzel niet om even rond te kijken op onze website of deze van de fabrikant om meer hierover te weten te komen!

Langs de Schleich zijde zult u eveneens niet teleurgesteld zijn! Elke wereld van het merk belooft mooie dozen onder de kerstboom, maar opgepast, ze gaan snel de deur uit. Dus het wordt aanbevolen deze op tijd te reserveren. De grote stal, het behendigheidsparcours, de grote manege of het ruiters café maken hier deel van uit.

Bovendien staat Farm World tot het einde van het jaar in de schijnwerpers: er werd dus in augustus een grote actie gelanceerd tie tot eind november continu doorgaat. Deze vindt plaats in België en Nederland in enkele grote winkels zoals Oliwood Toys, Top 1 toys of Speldorado.

Volg de evolutie van deze actie op onze Facebookpagina https://www.facebook.com/Puppy.Wavre/ of op https://www.facebook.com/SchleichBenelux/

4248542519

Laatst aangepast op woensdag, 11 september 2019 16:27
Meer in deze categorie: