YouTube sensatie Sunny Bunnies krijgt eigen plush!

29 april 2019
in Nieuws

Sunny Bunnies is een CGI-geanimeerde serie (non-dialoog) gericht op kinderen van 3-6 jaar oud en is te zien via hun eigen Sunny Bunnies YouTube kanaal. Sinds de lancering in april 2016 heeft het kanaal al meer dan 500 miljoen views, 775K+ abonnees en ruim 832 miljoen views op alle YouTube-kanalen van Sunny Bunnies. Het officiële kanaal behoort wereldwijd tot de top 10% best presterende YouTube-kanalen voor kinderen. In Belgie zit het al ruim op 1,5 miljoen views!

Posh Paws komt in de zomer van 2020 met een range van feature- standaard- & infant-plush van de Sunny Bunnies characters Turbo, Big Boo, Iris, Shiny en Hopper, de lijn zal worden aangevuld met prachtige kussens. In Belgie zal Gipsy Toys verantwoordelijk zijn voor de distributie.

CPLG is nu druk bezig met het invullen van het licentie programma. Ook nieuwgierig geworden naar deze fluffy lichtballen? Neem dan contact op via CPLG met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laatst aangepast op maandag, 29 april 2019 15:14
Meer in deze categorie: