Sluban gaat naar de ruimte. Op naar de sterren en daar voorbij!

29 april 2019
in Nieuws

Op de Spielwarenmesse hebben wij de eerste sets van ons Space Station thema al laten zien, maar nu kunnen wij de volledige serie tonen! Space Station is de nieuwste serie van Sluban, met onder andere een Space Shuttle, een Space base en een Rocket base.

Binnen het Space Station thema kunnen diverse sets gecombineerd worden waardoor er nog meer speelplezier ontstaat voor kinderen. Hierdoor kunnen zij hun fantasie nog meer de vrije loop laten en fantaseren over hoe het in de ruimte is.

Wij hebben als missie om het spelen met educatief speelgoed voor alle kinderen mogelijk te maken. Daarom hebben wij ook in deze serie weer diverse scherp geprijsde bouwsets opgenomen. Sluban is er voor iedereen! De Space Station serie is beschikbaar vanaf juni 2019. Houd onze website en mailing dus in de gaten voor de lancering!

Update van de thema’s Girls Dream, Town, Racing Team en Carclub
Naast ons nieuwe Space Station thema brengen wij ook aanvullingen uit in bestaande thema’s. Het Girls Dream thema wordt uitgebreid met 3 bruiloftsets, een draaimolen en een reuzenrad. Town wordt aangevuld met scherp geprijsde City Cleaners-, Farm- en Motorcycle sets. Het Racing Team thema wordt vervangen en het succesvolle Carclub thema van afgelopen jaar wordt aangevuld met 4 sets; een garage, auto-showroom, tankstation en autowasstraat.

Met al deze plannen, nieuwe sets en nieuw logo kijkt Sluban uit naar een toekomst vol bouwplezier.

www.sluban.be

Laatst aangepast op maandag, 29 april 2019 15:06
Meer in deze categorie: