Een kleurrijke PLAYMOBIL-wereld diep in de zee!

29 april 2019
in Nieuws

Na een succesvolle winterse lancering van het ijskoude PLAYMOBIL Magic-thema “Kristallen Paleis”, komt PLAYMOBIL in de lente met een verrassend vervolg op de proppen. De sneeuwwitte habitat van de hoofdpersonages wordt in het nieuwe thema “Magische onderwaterwereld” omgetoverd tot een kleurrijk en magisch tafereel.

Met het nieuwe speelthema van PLAYMOBIL verkennen kinderen de diepten van de oceaan. Een magische onderwaterwereld waar zeemeermensen harmonieus samenleven met speciale zeewezens. De talrijke details, sierlijke vormen en opvallende kleuren en glitters, zorgen voor een intense beleving van deze droomwereld.

Het nieuwe spelelement – het verzamelen van de waardevolle zeeparels - zorgt voor urenlang speelplezier. Geen nood: elk van de zeven sets bevat verschillende parels die verzameld kunnen worden in de mooie pareldoos.

70096 F1

Wanneer de sterrenhemel boven de zeespiegel schittert, is het tijd om te gaan slapen. Met de grote verlichte parelmoerschelp, dat als nachtlampje (met automatische uitschakeling na 15 min.) kan dienen, kunnen speelvogels hun avonturen in dromenland verder zetten en zorgeloos in slaap vallen.

70095 F4

Leuk om te weten:
- Grote Koraalpaviljoen met lichtkoepel (62 x 30 x 22 cm)
- Zes magische aanvullende speelsets
- Zeeparels verzamelen
- Nachtlamp in zeeparel met schattige zeewezens
- Voor dromers vanaf 4 jaar
- Lanceerdatum: 17 mei 2019

www.playmobil.be

Laatst aangepast op maandag, 29 april 2019 14:40
Meer in deze categorie: