Zelfstandig leren eten met Nûby: veilig én fun!

29 april 2019
in Nieuws

Eens je kleintje klaar is om vaste voeding te proberen, kan je maar beter de juiste tools in huis halen. In het begin help je maar al te graag een handje, maar het duurt niet lang voor dat (b)engeltje het liever allemaal zelf doet. Bij Nûby™ begeleiden ze zowel ouders als kind op weg naar het zelfstandig eten.

Voor de allerkleinsten zijn de warmtegevoelige lepels niet te missen. De zachte lepeltjes van Nûby™ zijn de perfecte hulp bij het geven van vaste voeding. Zo zijn ze niet enkel zacht voor het gehemelte en tandvlees, maar helpen ze jou om te bepalen wanneer de maaltijd van jouw kleintje te warm is. De lepel verkleurt, wordt wit, wanneer het eten 37°C of warmer is. Door de aangepaste, smalle vorm past het lepeltje makkelijk in kleine mondjes. De Easy Grip antislip handgreep ligt bovendien comfortabel in de hand van elke ouder.

Wanneer je kindje liever het heft in eigen handen neemt, kan je hem/haar in alle veiligheid zelf leren eten met het eerste bestekje van Nûby™. De felle vormen en kleuren van dit eerste peuterbestekje maken van elke maaltijd een feest, zonder dat het uit de hand loopt. Daar zorgen de korte, ergonomische en zachte Easy Grip handvatten voor. Door hun aangepaste vorm zijn ze nog makkelijker vast te nemen door kleine handen. Bovendien maken de afgeronde randen dit oefenbestekje ongelooflijk veilig om te hanteren door de allerkleinsten.

Al snel zijn ze helemaal vertrokken met hun eigen bestekje, maar eigenlijk willen ze niks liever dan doen wat mama of papa doet en met volwaardig bestek met vork, mes en lepel eten. Met het peuterbestek uit roestvrij staal van Nûby™ kan dat op een veilige, leuke manier. Het is de enige set uit het Nûby™ gamma met een mesje. Zelf al is het mes helemaal niet scherp voelen kindjes zich meteen een grote jongen of meisje. Dankzij de afgeronde randen, is dit bestek veilig om vast te houden met kleine handen. Ten slotte kan je het feestje compleet maken met het prachtige peuterbestek uit roestvrij staal met 3D silicone handvat. Dit peuterbestek focust ook op leuk, stijlvol design. Want je kinderen zelfstandig leren eten, kan je toch ook in stijl doen, niet? Het vork en de lepel zijn gemaakt uit kwalitatief roestvrij staal en hebben afgeronde randen voor de veiligheid van uw kind. Het handvat met 3D textuur in silicone is ergonomisch gevormd en gemakkelijk voor je kindje om vast te houden.

https://nuby.com/be

Laatst aangepast op donderdag, 02 mei 2019 14:35
Meer in deze categorie: