Childhome op zoek naar een grotere prijzenkast: de 7de internationale award voor de Childhome Evolu One.80°

01 april 2019
in Nieuws

Childhome, de Antwerpse producent van baby artikelen won met de bekende kinderstoel met draaifunctie, de EVOLU ONE.80°, won de BANTA (Baby and Nursery Trade Awards) voor beste Home & Nursery Product op de Harrogate International Nursery Fair. Intussen is dit de zevende award voor de EVOLU ONE.80°, Childhome zal op zoek moeten gaan naar een grotere prijzenkast.

De unieke en multifunctionele EVOLU ONE.80° won reeds verschillende prestigieuze en internationale awards over heel de wereld: in Nederland, Duitsland, maar ook in Nevada (USA) Washington DC (USA) en vroeger dit jaar won de EVOLU ONE.80° ook al de Best Of The Fair Award in Hong Kong.

Childhome, opgericht door Stefan en Nathalie Aerts, ontwerpt en verdeelt al meer dan 34 jaar baby- en kinderartikelen vanuit Kontich. Elk nieuwe artikelen in het beste belang van het kind met de nadruk op innovatie, comfort en veiligheid.Momenteel zijn de producten van Childhome reeds verkrijgbaar in meer dan 50 landen, maar Childhome blijft uitbreiden.

Laatst aangepast op maandag, 01 april 2019 16:02
Meer in deze categorie: