BanBao flagship store blijft langer geopend

23 maart 2017

Op 1 oktober 2016 opende BanBao een flagship store van 200m² in het shoppingcentrum Ring Shopping in Kuurne. Gezien het succes blijft de winkel, die oorspronkelijk voor een half jaar gepland stond, langer aanwezig.

BanBao zal minstens tot eind januari 2018 aanwezig blijven in Ring Shopping. De flagship store is bijzonder doeltreffend gebleken om klanten de nodige info te geven over het merk BanBao, iets wat in andere winkels misschien niet altijd mogelijk is. Verder doet de flagship store ook dienst als showroom voor het merk. Winkeliers kunnen daar komen kijken naar de producten en hoe deze in hun winkel gepresenteerd kunnen worden.

Voor het shoppingcentrum is de BanBao flagship store ook een hele mooie winkel. Nadat BanBao eerder al eens een korte periode met een pop-up winkel aanwezig was, werd men overspoeld met vragen waar men BanBao kon vinden. Men zag BanBao dus graag terugkeren. Zeker omdat BanBao ook te vinden is voor activiteiten in het shoppingcentrum, zoals bijvoorbeeld bouwwedstrijden. Door deze flagship store heeft BanBao regionaal toch wel zijn stempel weten te drukken.  

Meer in deze categorie: