Eerste Childhome Flagship Store in Zuid-Korea

17 september 2015

Dankzij samenwerkingen met partners wereldwijd, is Childhome volop aan het groeien in nieuwe, opkomende markten. 

In augustus 2015 openden Zuid-Koreaanse partners een eerste Childhome flagship store in Seoul, Zuid-Korea. Met Seoul als één van de meest dichtbevolkte en trendy steden ter wereld, is de stad de ideale uitvalsbasis.

De Childhome flagship store biedt de Zuid-Koreaanse klanten de mogelijkheid om de Belgische kwaliteitsvolle en innovatieve producten te ontdekken. Het uitgebreide assortiment van de merken Childwood en Childwheels wordt aangeboden in een uniek kader waar sales en service hand in hand gaan. Vanaf nu zullen de Childhome producten beschikbaar zijn voor de Zuid-Koreaanse mama’s en papa’s.

De flagship store zal het merkimago van Childhome in de snel groeiende Aziatische markt versterken. Deze flagship store is dan ook een eerste van meerdere winkels die zullen geopend worden in Zuid-Korea de komende maanden. De groeidoelstelling is om het aantal winkels te verhogen, om zo groei te bereiken in nieuwe landen. Op dit moment zijn de Childhome producten beschikbaar in meer dan 45 landen. Deze flagship store is nog maar het begin. Childhome is klaar voor Aziatische expansie.

Laatst aangepast op donderdag, 17 september 2015 11:24
Meer in deze categorie: