SMART Toys & Games verwelkomt Peter-Paul Van Deelen en Jonny Koning

14 september 2022

SMART Toys & Games breidt hun salesteam uit met twee nieuwe aanwervingen: Peter-Paul Van Deelen en Jonny Koning. Peter-Paul ruilt zijn functie bij Carrera-Revell in voor Sales Manager Benelux bij SMART. Jonny Koning neemt bij Smart de rol op van vertegenwoordiger Noord- en Midden-Nederland.

Peter-Paul Van Deelen brengt meer dan 30 jaar ervaring in de speelgoedbranche met zich mee. “SMART Toys & Games is een speelgoedbedrijf dat continue aan het ontwikkelen en vernieuwen is. Ik kijk met veel energie uit om in dit boeiend bedrijf te starten en hoop met mijn ervaring en kennis, samen met het hele salesteam, een belangrijke bijdrage te kunnen leveren in de verdere groei van SMART”.
Ook het Nederlandse salesteam wordt sinds juni versterkt met vers bloed. Jonny Koning heeft meer dan 20 jaar ervaring in de speelgoedbranche: “Na jaren in de winkel te hebben gewerkt zowel vóór als achter de schermen wilde ik graag aan de andere kant van de speelgoedsector werkzaam zijn. Ik heb deze aanbiedingmet beide handen aangepakt. Ik hoop een toegevoegde waarde te zijn met mijn ervaringen en kennis enhoop dat men over een x-aantal jaar kan zeggen, ‘dat heeft hij toch goed gedaan’”.

Daarnaast vervoegde ook Geoffrey Van den Brandt het Belgische salesteam eerder dit jaar. SMART Toys & Games is zeer tevreden met deze aanwervingen en hoopt met deze uitbreiding van het salesteam zijn positie in de Benelux-speelgoedsector te versterken en zo zijn groei als bedrijf verder te zetten.

Over SMART Toys & Games
Het Belgische speelgoedbedrijf Smart NV heeft 3 eigen merken: SmartGames, SmartMax & GeoSmart maar is ook verdeler van Smartivity. Vrijwel alle producten worden rechtstreeks door SMART in België ontwikkeld en in meer dan 70 landen over de hele wereld verkocht.

SmartGames is de wereldleider in leuke puzzelspellen die de hersenen trainen. Met SmartMax kunnen kinderen veilig de fascinerende wereld van magnetisme verkennen. Geosmart is een magnetisch constructiespeelgoed dat geschikt is voor kinderen vanaf 5 jaar. Elk stuk bevat magneten die beschermd zijn door een dubbel veiligheidssysteem. Smartivity: wetenschap & techniek speelgoed dat toekomstige ingenieurs zal inspireren.

Voor meer info, aarzel dan zeker niet om een kijkje te nemen op de site gamesbysmart.com
Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer in deze categorie: