Hebeco: 30 jaar ervaring in baby- en speelgoedartikelen

23 januari 2014

2014 belooft weer een boeiend jaar te worden voor Hebeco: een waaier aan veelbelovende nieuwe producten, en een verhuis van Brecht naar Kapellen.

IMG 0642

Het verhaal van Hebeco begint in 1983. Het bedrijf was toen gespecialiseerd in babyartikelen en bracht toen het Italiaanse merk Peg-Pérego naar België en Luxemburg. Gaandeweg werd de merkenportefeuille uitgebreid, en ook in Nederland werd Hebeco actief. Daarnaast werd ook het productaanbod geleidelijk aan verruimd met naast babyartikelen ook speelgoed en lifestyle/meubilair.

Vandaag de dag heeft Hebeco zo’n vijftien merken in portefeuille: Brevi, Cacoon, EggHelmets, Fisher Price, Hydrokids, Kidthing, Koelstra, Lascal, Little Company, Martinelli, Paidi, Peg Perego, Skip Hop, Wheely Bugs en Wishbone Bike. Het bedrijf werkt met een team van 7 personen: Anthony en Caroline Van der Heyden namen drie jaar geleden de leiding van het bedrijf over van hun vader Ronald. Zij kunnen rekenen op een medewerker marketing (Catherine Hofkens), twee vertegenwoordigers (Dirk Franken en Koen Fastré), een medewerker verkoop binnendienst (Annelies Verduyn) en een magazijnier (Stefan D’Joos).

2014 belooft weer een boeiend jaar te worden voor Hebeco. Dit voorjaar maakt het bedrijf immers de verhuis van Brecht naar Kapellen. Daar kan men gebruik maken van een grotere opslagruimte en een eigen showroom. Tegen eind juni zou de verhuis helemaal moeten rond zijn.

Laatst aangepast op donderdag, 23 januari 2014 16:22
Meer in deze categorie: