De najaarsthema's van Playmobil ®

29 november 2020
in Trends

2020 zit er bijna op. Maar ook in deze laatste maand van het jaar licht Playmobil nog een aantal nieuwe thema’s uit.

We zetten ze voor u even op een rijtje.

PLAYMOBIL NOVELMORE

De ridders van Novelmore en hun tegenstanders de Burnham Raiders zijn sinds 4 november niet alleen beschikbaar in de schappen, maar deze stoere figuren komen ook tot leven in hun eigen 12-delige YouTube-serie. De laatste aflevering is vrijdag 27 november geupload.

Alle avonturen zijn te volgen via: https://www.youtube.com/playlist?list=PLWnXJttUFlSxVfJYnf2MbJFhQtgQnMqQN

PLAYMOBIL STUNTSHOW – STOERE STUNTAUTO’S

Vanaf 4 december kunnen alle waaghalzen hun hart ophalen met de speelsets van PLAYMOBIL Stunt Show. De nieuwe speelsets bevatten monstertrucks, een crashvoertuig en een werktent waar het om pure adrenaline draait!

Dit najaar zullen de durfals tussen de 4 en 10 jaar worden uitgedaagd met de verschillende speelfuncties van deze speelsets.

CITY LIFE MY LITTLE TOWN

Met de nieuwe speelsets van City Life bouwen kinderen vanaf 4 jaar hun eigen stad met een hamburgertent, kinderartspraktijk en zelfs een stadspark. De gebouwen kunnen gepersonaliseerd worden met de meegeleverde stickers en de gebouwen zijn onderling te combineren.

De speelsets zijn ook goed te combineren met de eerder gelanceerde gebouwen, waaronder het koffiehuis (70015), het huis (70014), de kapsalon (70376) en de kruidenierswinkel (70375).

PROMO PACKS

In december worden er 4 promo packs uitgebracht, 2 kleine en 2 grote. Met deze interactieve speelsets, wanen kinderen zich echt op de kermis of blussen ze de brandjes als een professionele brandweerman/vrouw. Óf ze kunnen op zoek naar de piratenschat of de geheime schuilplaats van de feeën. Altijd scherp geprijsd, dus goed voor de omzet!

SPEELBOXEN

Er volgen deze maand 4 nieuwe speelboxen. Wanneer de speelbox wordt uitgeklapt, ontvouwt zich een complete speelwereld. Elke speelbox is voorzien van een handige hendel en alle figuren en accessoires zijn gemakkelijk op te bergen in de box.

Indien u beeldmateriaal nodig heeft, kan uw contactpersoon u verder helpen.

www.playmobil.be

Laatst aangepast op maandag, 30 november 2020 16:06
Meer in deze categorie: