Het langverwachte Blue Planet II binnenkort op Canvas!

19 december 2017
in Trends

BBC Earth is enorm intrigerend merk met een waardevolle boodschap. Door middel van het verspreiden van content hopen ze een wereld tot stand te brengen waarin mensen in harmonie leven met de natuur.

Vanaf 2 januari 2018 zal Blue Planet II uitgezonden worden op Canvas. Het is het langverwachte vervolg van de natuurdocumentaire Blue Planet en brengt het leven in de wereldzeeën in beeld. Aan de serie werd ruim vier jaar gewerkt. De makers brachten ruim vijftienhonderd dagen op zee door.  In de UK is de serie onlangs uitgebracht en het is de best bekeken TV show van 2017.

Vanaf 24 januari komt ook nog eens de nieuw film Earth: One Amazing Day in de zalen. Gedurende één dag wordt men meegenomen op een reis over onze planeet en worden bijzondere dieren op een unieke manier in beeld gebracht. Zo ben je onder meer getuige van een babypanda op zoek naar voedsel, van een luiaard op liefdespad en van een zebrajong dat wanhopig een rivier probeert over te steken.

BBC Earth biedt consumenten en retailers de kans om een ‘kleine’ bijdrage te leveren om de aarde te beschermen met merchandise die de consument leert en bevordert om respectvol om te gaan met de natuur en omgeving. Binnenkort kunnen we onder andere al een plush partner bekend maken.

Wilt u ook de wereld een stukje mooier maken? BBC Earth: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer in deze categorie: