Planet Earth is the bridge between one of us

24 mei 2017
in Trends

De films en series van Planet Earth zijn wereldwijd een absolute hit, onlangs is Planet Earth II uitgezonden, waar miljoenen mensen ademloos naar de wonderen der natuur hebben zitten kijken. 

Naast de films en series loopt er momenteel een ‘Real Happiness’ project waarbij het de bedoeling is om mensen de natuur in te krijgen om daar foto’s en films te maken. De beelden kunnen geselecteerd worden voor een BBC Earth film. http://realhappinessproject.bbcearth.com

Planet Earth moet ons vooral bewust maken van de natuur. Steeds meer merken en retailers zien ook de relevantie van het behoud van de natuur en het verduurzamen van hun assortiment en dat zien we terug in hun campagnes en het gevoerde beleid.

Wij zijn nu druk bezig om unieke samenwerkingen op te zetten rondom dit merk.

Bent u op zoek naar een licentie of een promotionele mogelijkheid waarbij respect voor de natuur en duurzaamheid voorop staat? Planet Earth is the perfect fit! 

Voor meer informatie of mogelijkheden rondom Planet Earth, kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer in deze categorie: