Kleurrijke stoepkrijtsets van Crayola

23 maart 2017

Nu de lente is begonnen, kunnen kinderen met de verschillende stoepkrijtsets van Crayola de meest kleurrijke tekeningen maken in de buitenlucht.

De stoepkrijtsets van Crayola zijn echt uniek! Het Crayola stoepkrijt is gemaakt van hoogwaardige pigmenten, waardoor ze een intense heldere kleurafgifte hebben. Elke set bevat felle & unieke kleuren waarmee kinderen naar hartenlust kunnen krijten. De speciale hoekige vorm van het stoepkrijt voorkomt wegrollen en zorg voor een extra goede grip tijdens het kleuren. Het stoepkrijt is ook gemakkelijk afwasbaar van kleding en eenvoudig weg te spoelen met water.

Crayola biedt 3 verschillende sets aan: 16st Stoepkrijt, 48st Stoepkrijt en 64st Stoepkrijt. Het 64st Stoepkrijt bevat bovendien 8 krijtjes met special effects waaronder tie dye, neon, neon glitter en glitter. Al deze sets worden aangeboden in een compacte presentatiebox die eenvoudig meegenomen kan worden.

Kortom, met het Crayola stoepkrijt assortiment beschikt u over kwalitatief stoepkrijt waarmee kinderen fantastische kunstwerken kunnen maken in openlucht!

Ontdek hier het volledige assortiment: http://www.crayola.be/nl-be/producten/outdoors.aspx

www.crayola.be    

Meer in deze categorie: