PLAYMOBIL Sand: Coole voertuigen met zandspeelgoed

28 februari 2017

Ondersteuning voor alle bouwprojecten, groot en klein, dankzij de nieuwe PLAYMOBIL constructievoertuigen! Deze komen met afneembare elementen voor creatief spelen, in de zandbak, op het strand of in de kinderkamer.

De Kiepwagen met emmer en zeef en vele functies is een betrouwbare hulp voor elke jonge bouwer. De chauffeur manoeuvreert de Kiepwagen zorgvuldig naar zijn bestemming. Dan begint het echte werk: de afneembare zeef, zandvorm en oprijplaten worden snel ingezet. De uitrusting kan op verschillende manieren ingezet worden: de oprijplaten kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om over obstakels te rijden, als brug tussen greppels of zelfs als een waterglijbaan.

De Graafmachine met afneembare schep is ook een grote hulp, met heel wat verschillende functies die goed zijn voor tonnen creatief plezier. De schep, vlag en mand kunnen losgemaakt en apart gebruikt worden. Het figuurtje houdt de werf in de gaten vanuit de mand, de vlag wordt gebruikt om belangrijke structuren aan te duiden, en de stevige schep is een betrouwbaar hulpmiddel om de beste zandkastelen te bouwen en de diepste gaten te graven. Het kan aan de Graafmachine gekoppeld worden of met de hand gebruikt worden!

In combinatie met de figuren die speciaal voor deze sets ontwikkeld werden, vormen deze nieuwe constructievoertuigen de basis voor heel wat bouwplezier.

Laatst aangepast op dinsdag, 28 februari 2017 11:36

Media

Meer in deze categorie: