Kleur- & knutselplezier met K3 bij Crayola!

28 februari 2017

Vanaf maart introduceert Crayola een gloednieuwe knutsellijn rond K3. Het betreft een Color Wonder kleurboek met 5 viltstiften, een kleurpotloden koffer, een viltstiften koffer en een deluxe verfset! 

Beleef de muzikale avonturen van Hanne, Marthe en Klaasje met het leuke Color Wonder kleurboek van K3. Ontdek tijdens het inkleuren de geheime elementen die verborgen zijn in de achtergronden van de kleurplaten. Color Wonder is een speciaal knoeivrij kleurconcept voor kinderen. De transparante Color Wonder inkt verschijnt alleen op Color Wonder papier en niet op andere ondergronden. Color Wonder neemt hierdoor stress weg over vlekken maken op huid, kleding of meubelen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Ook urenlang knutselplezier gegarandeerd met de uitgebreide kleurkoffers van K3! Deze bevatten naast kleurpotloden of viltstiften ook K3 kleurplaten, knutselpapier en sjablonen of stickers. De draagbare kleurkoffers zijn ideaal om mee naar school te nemen.

Ten slotte bevat de deluxe verfset alles wat je nodig hebt voor een creatief verfavontuur met K3 o.a. verfsponsjes, K3 kleurplaten alsook unieke K3 penselen aangepast aan de haarkleur van de 3 zangeressen! De Crayola afwasbare plakkaatverf is afwasbaar van huid en kleding.

Ontdek hier het volledige assortiment: www.crayola.be 

Laatst aangepast op dinsdag, 28 februari 2017 12:00
Meer in deze categorie: