Grootste Sluban set ooit, eindelijk onthuld!

23 januari 2017

Op de valreep van 2016 heeft Sluban een supergaaf project afgeleverd in Nederland. Een project waar in het geheim aan gewerkt is, en dat in december eindelijk bekend gemaakt mocht worden. 

Op 16 december ontvingen alle medewerkers van Allseas in hun kerstpakket het megaschip waarmee boorplatformen verplaatst kunnen worden, de Pioneering Spirit, gemaakt van Sluban bouwblokjes.

De Pioneering Spirit is de grootste Sluban set ooit en bestaat uit bijna 2.000 blokjes! Een jaar lang is er door de Sluban medewerkers gewerkt aan het model, de ontwikkeling, de manuals en het doosdesign. Een geweldig project met een mooi resultaat. Vol enthousiasme is het kerstpakket ontvangen door het personeel van Allseas, en slechts een beperkte oplage is verkrijgbaar via de website van Sluban. Wij zijn trots op het mooie eindresultaat.

Dit custommade project is een limited edition binnen de Slubancollectie en wordt goed ontvangen door de verzamelaars en offshore-liefhebbers en -ervaringsdeskundigen. Custommade sets als deze zijn een specialiteit van Sluban Europe. Voor meerdere bedrijven hebben we al een dergelijke special mogen ontwikkelen. Met Sluban blokjes is bijna alles te maken. Mocht u hierover meer info willen, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De Pioneering Spirit online bekijken kan via www.sluban.eu/producten/specials.html

Uiteraard staat dit schip ook tentoongesteld op onze stand tijdens de Spielwarenmesse van 1 -7 februari, in Neurenberg. U vindt Sluban in hal 6 op stand A14. Naast dit schip presenteren we de nieuwe sets voor 2017 binnen de thema’s ‘Aviation’, ‘Girl’s Dream’, ‘Legend Warriors’, ‘Fire’, ‘Police’, en ‘Builder’. Kom langs en laat u verrassen!

Meer in deze categorie: