Ontdek het Belgische houten speelgoed van Wood-E in Nürnberg!

23 januari 2017

Het jonge Belgische bedrijf Wood-E zal begin februari voor de tweede keer aanwezig zijn tijdens de Spielwarenmesse in Nürnberg. Op de stand in hal 3, F18 staan naast de mooie en kwaliteitsvolle Scratchler tekendoos dit jaar ook een reeks andere houten producten in de kijker.

Vorig jaar introduceerde Wood-E de Scratchler. Deze unieke houten tekendoos heeft alles in zich om kinderen op een educatieve, duurzame, ecologische én leuke manier te laten spelen. De jonge tekenaars kunnen onmiddellijk beginnen met kleuren en hun kunstwerken worden automatisch bewaard dankzij het rolsysteem in de tekendoos.

In 2017 wil Wood-E zijn aanbod verder uitbreiden. Zo werkt men momenteel aan een tweede eigen product dat mogelijk in Nürnberg al voor de eerste keer getoond zal worden. Naast de eigen collectie, biedt Wood-E ook een selectie van kwaliteitsvol houten speelgoed van andere Europese fabrikanten aan. Tijdens de Spielwarenmesse zullen op de stand van Wood-E een tiental van deze geselecteerde producten te ontdekken zijn. Kortom, zeker de moeite voor een bezoekje aan hal 3, F18!

www.scratchler.com  
www.wood-e.eu

Meer in deze categorie: