LEGO zet 2017 goed in

15 december 2016

LEGO trapt 2017 af met nieuwe speelsets in LEGO City, LEGO Friends en Nexo Knights.

City Police – Politiebureau

Groot alarm! De boeven willen hun handlanger komen bevrijden uit de gevangenis, maar hij zit toevallig net op de wc! Schuif de hoogwerker uit en prop het dynamiet in het ventilatierooster, maar blijf uit de buurt als het ontploft. Steek de koevoet naar binnen zodat de boef die kan grijpen – en maak dan dat je wegkomt! Zet de achtervolging in met de snelle politiewagen, de motor en de helikopter en zorg dat die boeven snel weer achter de tralies komen te zitten!

Nexo Knights – Jestro’s Hoofdkwartier

Bestorm Jestro's Hoofdkwartier met Macy's Underminer-voertuig en strijd tegen Jestro's vliegende Hatattacka-hoed en Stone Wheeler-voertuig! Verenig de LEGO® NEXO KNIGHTS™ helden en combineer hun NEXO Powers om te voorkomen dat Jestro de Verboden krachten vindt – en om Ava te redden uit de bungelende kooi! Inclusief schilden met scanfunctie voor vier NEXO Powers: 'Ninjabowlen', 'Verwarring', 'Krachtklank' en 'Staande ovatie', plus de Verboden kracht 'Brandende barsten'.

LEGO Friends - Stephanies huis

Stephanie houdt erg van bakken! Kun jij haar helpen een taart te bakken voor haar vriendinnen? Haar vader James is de woonkamer aan het stofzuigen en gaat daarna iets te eten maken voor Chili, het jonge konijntje. Via de mooie trap komt Stephanie bij het kantoor waar haar moeder Alicia aan het werk is, en bij haar eigen slaapkamer. Als de taart klaar is, kan ze even uitrusten op de schommelbank op de veranda tot haar vriendinnen langskomen.

Meer in deze categorie: