Educatief en betaalbaar speelgoed

23 november 2016

Met de decembermaand in zicht zijn veel ouders op zoek naar een leuk, maar vooral ook betaalbaar cadeau. Zeker als er meerdere kinderen in het gezin zijn is het budget van de meeste ouders vaak beperkt. Daarnaast stellen ouders vaak ook eisen aan het speelgoed van je kind; het moet solide zijn en het zou fijn zijn als het ook nog educatief is.

Bouwblokjes zijn bij zowel kinderen als ouders erg populair. Het kind kan zijn of haar volledige fantasie kwijt bij het bouwen van allerlei creaties en het spelen van rollenspellen wordt gestimuleerd. Bouwen naar aanleiding van een voorbeeld is bovendien erg goed voor de ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de fijne motoriek wordt continue verbeterd bij het spelen met bouwblokjes.

Sluban heeft een breed assortiment met leuke en gave bouwsets voor jongens én voor meisjes. Voor jongens zijn er diverse stoere thema’s zoals het thema Army met veel legersets, het thema Construction met allerlei stoere constructievoertuigen en het thema Formula 1 met gave racesets. Meisjes hebben veel keus uit romantische bouwsets zoals de prinsessen- en kastelenbouwsets uit het thema Girls Dream of gave huizen en winkels uit het Town thema.

De bouwblokjes van Sluban passen perfect op onder andere de bekende Lego blokjes, maar de prijs van de Sluban sets is veel aantrekkelijker. Sluban streeft naar duurzame producten die bijdragen aan de ontwikkeling van het kind.

Bekijk alle thema’s en bouwsets op http://www.sluban.be/ 

Meer in deze categorie: