Robocar Poli vanaf 1 november te zien bij VTM Kzoom!

26 oktober 2016

Vanaf 1 november wordt de tekenfilmserie Robocar Poli uitgezonden bij VTM Kzoom. Deze populaire kinderserie is inmiddels in meer dan 80 landen te zien.

Robocar Poli is een vrolijke animatieserie voor peuters/kleuters waarbij samenwerken, vriendschap en elkaar helpen, centraal staat. In de serie draait het om het Robocar-team: een geweldig groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen, want ze kunnen zich transformeren tot robots! Ze staan altijd klaar om buren en vrienden uit Bezemstad te redden uit gevaarlijke situaties. Glijdt er een auto naar de rand van een afgrond na een zware regenbui? Of dreigt er een kind te verdrinken in een vijver? Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je altijd rekenen! Het team bestaat uit superpolitie-auto Poli, brandweerwagen Roy, ambulance Amber en helikopter Heli. Zij worden bij hun reddingswerk geassisteerd door de stoere hulpdienstmedewerkster Jin. In elke aflevering krijgen de jonge kijkers nuttige tips over veiligheid en leren ze van Poli en zijn vrienden hoe mooi en waardevol het is om anderen te helpen.

De transformerende elementen van de Robocars zijn ook terug te vinden in de speelgoedlijn van Robocar Poli. De speelgoedlijn is gericht op de pre-school markt en is geschikt voor zowel jongens als meisjes. Met het transformerende Hoofdstation en de daarbij behorende die-cast figuren kunnen kinderen Bezemstad nabouwen. En in de grote gele Schoolbus kunnen de die-cast voertuigen opgeborgen en rondgereden worden. De hoofdfiguren Poli, Amber Roy en Heli zijn verkrijgbaar in de vorm van transformerende robots én als R/C auto’s. Kortom, kinderen kunnen spannende scènes uit de populaire kinderserie naspelen of hun fantasie de vrije loop laten!

Meer in deze categorie: