Bigben Interactive bezorgt muziekliefhebbers dit najaar het perfecte geschenk

26 oktober 2016

Kwalitatieve en stijlvolle audioproducten; het ideale cadeau voor liefhebbers van design en technologie

Een cadeau kiezen voor muziekliefhebbers was dit najaar nog nooit zo gemakkelijk! De uitgebreide selectie kwalitatieve en stijlvolle audioproducten van Bigben Interactive bevat tal van geweldige items waar liefhebbers van muziek, technologie én design spontaan van gaan watertanden.

Wekkerradio
Dankzij deze unieke wekkerradio begin je de dag zo fris als een hoentje! Via de digitale FM Tuner sta je op met jouw favoriete zender, het toestel bevat een kalender en de tijd kan geprojecteerd worden op het plafond of op de muur. Tot slot bevat de klok, naast een ‘Sleep’ en ‘Snooze’ functie ook een ‘Weekend’ modus met twee alarmtijden. Handig voor wie wil uitslapen op zondag!

Platenspeler
Een retro look gecombineerd met moderne, hedendaagse audiofuncties, dat is de succesformule van deze duurzame platenspeler. Naast LP’s kunnen er ook CD’s of nummers vanop USB- en MMC geheugenkaartjes afgespeeld worden. Via de ingebouwde encodeerfunctie kunnen opnames opgeslagen worden. Het apparaat is verkrijgbaar in verschillende modellen en wordt geleverd met afstandsbediening.

Speaker
Met de draadloze speaker kun je overal en wanneer je maar wil genieten van jouw favoriete nummers! De box maakt gebruik van Bluetooth 3.0, heeft een bereik tot 10 meter en bevat ook een AUX – ingang. Bovendien zijn sommige modellen waterdicht, waardoor er dus ook in de badkamer luidkeels meegezongen en gedanst kan worden!

Multimedia Tower
De Multimedia Tower is het pronkstuk uit deze collectie. De audiotoren is compatibel met Bluetooth en bevat ook een USB – ingang. De 120 W of 30 W output zorgt voor een kristalhelder geluid en de leuke lichteffecten maken het visuele plaatje compleet.

Dit is slechts een greep uit het brede gamma audioproducten van Bigben Interactive. Voor elk van deze types zijn er namelijk verschillende modellen en nevenproducten beschikbaar. Voor meer informatie, testmodellen of wedstrijdacties, aarzel niet om contact op te nemen!

Meer informatie over de wereld van Bigben Interactive kun je terugvinden op: www.bigben.eu. Volg ons op Facebook, Twitter en YouTube.

Meer in deze categorie: