SCHLEICH : over hoe kinderen gelukkig maken… en hun ouders !

27 september 2016

De wereld van Schleich kent sinds generaties een overweldigend succes bij onze kroost. Welke zijn nu de sleutels tot het succes van deze befaamde Duitse figuurtjes ?

De Schleich figuurtjes zijn niet alleen speelgoed, ze hebben ook een niet te onderschatten hoge educatieve waarde. Ze stimuleren de creativiteit van kinderen, wat van ontzettend groot belang is voor hun ontwikkeling. Ze nodigen uit om hun inspiratie de vrije loop te laten en om hun eigen avonturen te creëren. In de wereld van schermen, tablets en andere computers laat Schleich kinderen zich uitdrukken door middel van spel. Schleich draagt ook bij tot de sociale ontwikkeling van kinderen ; ze leren zichzelf uit te drukken terwijl ze de anderen respecteren.

Nu ze kunnen communiceren, delen en samenwerken, hebben ze bijgevolg ook minder moeite om zich in een groep te integreren.

De taalontwikkeling wordt natuurlijk ook gestimuleerd. De namen en kreten van de dieren zijn effectief de eerste geluiden die kinderen leren. Waar ze ook vandaan komen, de kinderen zullen ongetwijfeld een dier uit hun land tegenkomen in de Schleich collectie.

Tot slot schenkt Schleich enorm veel aandacht aan de keuze van haar materialen bij het vervaardigen van haar speelgoed, wat er een speelgoed eerste keus vervaardigd uit kwaliteitsmateriaal van maakt.

Geheel met de hand geschilderd, beantwoorden de figurines aan de striktste veiligheidsnormen. Dankzij hun realisitische design ontdekken kinderen de diversiteit van de natuur vanaf zeer jonge leeftijd.

Laatst aangepast op dinsdag, 27 september 2016 14:45
Meer in deze categorie: