Beleef de leukste kasteelavonturen met PLAYMOBIL®!

27 september 2016

Daar komt de prinses aangerend met haar lange lokken wapperend in de wind. Is ze met de paardenkoets? Of nee wacht, met de blauwe Porsche?

Ze zal waarschijnlijk snel haar droomprins willen terugvinden! Vertelt jouw bengel ook de gekste verhalen tijdens het spelen met PLAYMOBIL®? Deze verhalen worden nu nog sprookjesachtiger met het Koninklijk Paleis! Want hier zijn kinderen koning en regeert de fantasie!

Wat als… de prins (en niet de prinses) de kikkers in de kasteelvijver kust? Veranderen de groene kwakers dan spontaan in bloedmooie prinsessen? Of transformeren ze in strijdlustige ridders en moet de prins er in zijn gouden koets vandoor?

En waar leiden die mysterieuze, slingerende kasteelgangen naartoe? Is het een rechtstreekse toegang tot de hoogste torenkamer? Of verstopt de prinses in deze gigantisch grote geheime kleedkamer haar allergekste feestoutfits? Misschien brengt een vlucht op de rug van de vuurspuwende Kasteeldraak van het ridderthema wel raad! Zorg in ieder geval dat de brandweer paraat staat!

De meest fantastische koninklijke avonturen beleef je vanaf 16 september. Voor prinsen en prinsessen vanaf 4 jaar.

Laatst aangepast op dinsdag, 27 september 2016 14:46
Meer in deze categorie: