Supersnelle Formule 1 bouwsets van Sluban

16 augustus 2016

Adrenaline, gierende banden, snelheid en sensatie.. We hebben het over Formule 1! Een gave racesport die veel kinderen bezighoudt en inmiddels ook steeds weer populairder wordt. Met de Grand Prix van België op Spa-Francorchamps in zicht, presenteert Sluban Europe B.V. het Formule 1 thema met diverse bouwsets rondom deze snelle racesport. 

Het thema Formula 1 bevat diverse bouwsets die variëren van een safetycar, met een winkelprijs van € 4,99, tot een volledig uitgeruste garage met alles erop en eraan, die met € 44,99 heel vriendelijk geprijsd is voor een set van dit formaat. (741 bouwsteentjes)

De F1 Garage is, dankzij de vele accessoires, een opvallend set binnen dit racethema. Hier worden de racewagens rijklaar gemaakt. De monteurs checken alles zeer nauwkeurig zodat er geen problemen ontstaan tijdens de race! Tijdens de race staat het complete team bij de pitstop klaar om supersnel de banden te verwisselen. Wanneer je de F1 Garage uitbreidt met het F1 Grand Prix set (M38-B0355) of 1 van de gave racewagens kun je een complete Formule 1 wedstrijd organiseren! Uitermate geschikt voor snelle en stoere kids!

Bekijk alle sets! http://www.sluban.be/producten/formula-i.html

Laatst aangepast op dinsdag, 16 augustus 2016 11:48
Meer in deze categorie: