Op aanvraag: “Puzzle Collections” met dat ietsje méér

15 juni 2016

Al jaren stelde ik het uit! Maar na vraag van velen en vooral hard aandringen van onze Franse verdeler Gigamic, ben ik gezwicht.

En daar lag dan de uitdaging: Je weet wat je klanten vragen, maar hoe onderscheid je jezelf tussen het Chinese aanbod aan puzzels dat we al enkele jaren overal op onze markt vinden?

De puzzels heb ik geselecteerd op puzzelwaarde, lees ‘fun’ en uiteraard prijs/kwaliteit. Voor 6 verschillende sets van telkens 4 puzzels maakt dat 24 puzzels! Geen kattenpis.
De indicatie per set; JUNIOR, EXPERT en EXTREME, spreekt in meerdere talen en geeft dus op internationale wijze duidelijkheid qua doelpubliek. Ook COLLECTIONS is in vele talen begrijpelijk.
Je hebt voor ieders wat: twee sets voor kinderen (JUNIOR), twee voor volwassenen (EXPERT) en twee voor de echte die hard puzzelaars of Einsteins onder ons (EXTREME).
Met de verpakking wou ik het gebruikte materiaal, hout of metaal, nog eens extra in de verf zetten. Ook dat heeft mooi resultaat gegeven.
En een winkelprijs van €14,95 /set, een ultieme kadootjesprijs, met gezonde marge voor onze klanten, maakt het helemaal af.

De eerste batch is binnen. Wie doet mee?

Puzzelgroeten,
Jo , Eureka! Bvba

www.eureka-puzzle.eu
www.facebook.com/Eureka3dPuzzlesCompany

Meer in deze categorie: