Coole, zelfklevende Smackies van Goliath om te verzamelen

08 maart 2016

Nieuw van Goliath: Smackies! De zelfklevende Smackies, die op elk glad oppervlak blijven plakken, verschijnen in acht kleuren. Bovendien zijn er drie special editions. Verzamel ze allemaal!

De kleurrijke Smackies zien eruit als grappige shuttles. Er liggen straks elf verschillende shuttles in de winkels met diverse kleuren en ‘gezichtsuitdrukkingen’. Het wordt om een sport om ze allemaal te verzamelen. Aan elke Smackie zit een zuignap, waardoor de shuttle blijft plakken als je hem bijvoorbeeld tegen een raam of deur werpt. De zuignap is zo sterk dat hij op alle gladde oppervlakken blijft plakken.

Smackies is in allerlei varianten te koop. Zo zijn er acht Smackies Starter Packs met steeds een shuttle in een andere kleur. In de Smackies Main Set zitten niet alleen drie kleurrijke, grappige shuttles, maar ook een doelwit. Doel van het spel is zoveel mogelijk punten te scoren door de schijf op de juiste plek te raken. Je kunt solo spelen of samen met anderen. Verbeter je eigen topscore of daag vrienden uit voor een spannende wedstrijd. In de Smackies Big Set zitten vier gewone shuttles plus een special edition Smackie: een glow in the dark, een gold of een glitter shuttle. Bovendien zitten in de big set liefst vijf doelwitten waardoor je een hogere moeilijkheidsgraad kunt kiezen. Smackies staat kortom garant voor eindeloos speelplezier, voor jongens en meiden, alleen en met vrienden, binnen en buiten.

Meer in deze categorie: