Goliath vist uit de diepzee vertederende en duivelse Robo Fish op

20 januari 2016

Robo Fish, de kleurrijke robotvisjes van Goliath, worden alsmaar populairder. 

Inmiddels zijn van de diverse series al bijna een half miljoen exemplaren verkocht. Daarom is Goliath de diepzee ingedoken en brengt het in maart nieuwe, levensechte exemplaren: twee duivelse hengelvisjes (Angler Fish) met lichtjes, twee vertederende wimpelvisjes (Wimple Fish)en een playset met een gestreepte wimpelvis en een aquarium.

 Zodra je de Robo Fish in het water legt gaan ze door een ingebouwde sensor zwemmen. De hoogontwikkelde techniek zorgt dat ze zich heel realistisch in vijf richtingen kunnen bewegen. De robotvisjes zijn waterdicht en worden aangedreven door de bijgeleverde batterijen. Door de fraaie kleuren en natuurgetrouwe bewegingen lijken ze op echte vissen.

De nieuwe Deep Sea Robo Fish zijn nog levensechter – zo hebben de hengelvissen net zoals in het echt, een ingebouwd lichtje – en bewegen door de voortschrijdende techniek nog natuurgetrouwer. Ook verschijnt er een playset met een zwart-wit gestreepte wimpelvis en een aquarium. Om de batterijen te sparen schakelen de robotvisjes na een minuut vanzelf uit. Door op het glas of aquarium te tikken gaan de visjes weer zwemmen.

Meer in deze categorie: