Ontdek SCRATCH in Nürnberg

20 januari 2016

Scratch lanceerde zich enkele jaren geleden als jonge Belgische speler op de internationale speelgoedmarkt en profileerde zich in sneltempo tussen de gevestigde waarden als innovatief bedrijf dat plezier hoog in het vaandel draagt. 

Door sterk in te zetten op design, kwaliteit en veiligheid, gecombineerd met stijlvolle verpakkingen, staat Scratch vandaag de dag bekend om zijn leuke, betrouwbare producten die een streling voor het oog zijn en een glimlach op het gezicht van elk kind toveren. Spelen gaat bij Scratch hand in hand met leren, en onze producten stimuleren dan ook de ontwikkeling van belangrijke vaardigheden zoals fijne motoriek en ruimtelijk inzicht.

Een enthousiast team van jonge ouders houdt vinger aan de pols bij de allerkleinsten en kan zo een Scratch-stempel zetten op de nieuwste ontwikkelingen in speelgoedland.

Ons huidige gamma - dat bestaat uit onder meer loopfietsen, schommelpaarden, darts spellen, meubeltjes en puzzels - werd uitgebreid met een hele reeks nieuwe producten.

Wij lichten voor jullie nu al een tipje van onze kleurrijke sluier, en nodigen jullie graag uit om het volledige Scratch-gamma te komen ontdekken op onze stand in Nürnberg.

Indian Soft Darts

Dit unieke darts spel met 2 pijlen en 4 statische raamstickers kan je zowel binnen als buiten gebruiken. De pijlen kleven dankzij de zachte foamneus op elk raam of ander glad oppervlak en laten geen sporen na. Daag je tegenstander uit door de stickers met de meeste punten op een moeilijke plaats te hangen. De speler die de meeste punten verzamelt, mag zich een dappere krijger noemen! De pijlen zijn zacht en veilig voor kinderen. Darten blijft een leuk spel voor jong en oud: u en uw kleine indiaan raken vast niet uitgespeeld!

NIEUWE LOOPFIETSEN

Onze populaire loopfiets-familie werd uitgebreid met deze 2 schattige modelletjes!

Loopfietsjes zijn een vlotte en plezierige overgang naar echt fietsen. De loopfiets heeft geen pedalen en wordt door de loopbeweging van het kind aangedreven. Kinderen leren zo op een natuurlijke en veilige manier hun evenwicht te bewaren. Bij iedere beweging kunnen de voeten aan de grond gezet worden om zo de controle over de fiets terug te krijgen. Daarnaast zijn de loopfietsen voorzien van stuurbegrenzing die de draaihoek van het stuur beperkt, waardoor kleine wielrennertjes niet snel het evenwicht verliezen in bochten. De overgang naar fietsen met een echte fiets verloopt aanzienlijk vlotter bij kinderen die goed overweg kunnen met een loopfiets! 

USP’s

Deze Scratch loopfiets
• is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar!
• heeft een in de hoogte verstelbaar zadel. De loopfiets groeit mee met het kind tot het klaar is voor een fiets met pedalen.
• stimuleert  motorische vaardigheden.
• heeft opblaasbare banden voor comfort
• is gemaakt van sterk en stabiel gelaagd hout.
• kan mee op reis: opening in kader vergemakkelijkt het dragen, gewicht slechts 3 kg.
• heeft geen scherpe randen.
• is de trots van elk kind, dankzij het prachtig design.

Ontwikkelingen in Circus-land!

Ook onze succesvolle circuscollectie mag enkele nieuwkomers verwelkomen in de familie. De artikelen in dit gamma variëren van ballenbaan tot circustrein of muziektol, en zijn prachtig vormgegeven met mooie circuskleuren en -figuurtjes.  Dit nostalgisch speelgoed doet je verliezen in circusdromen!

www.scratch-europe.com
www.facebook.com/scratchplayandlearn
www.pinterest.com/scratcheurope  
www.instagram.com/scratch_europe

Stand nummer Nürnberg: Hal 5, Stand D-01

Laatst aangepast op woensdag, 20 januari 2016 16:28
Meer in deze categorie: