Lalaloopsy is vijf jaar geworden

29 oktober 2015

De Lalaloopsy-meiden zijn jarig en dat vraagt om een feestje! 

Om dit te vieren zijn de poppen van top tot teen gehuld in feestelijke kleding. Voor de gelegenheid worden de poppen waar het allemaal mee begon in gelimiteerde oplage opnieuw uitgebracht. De Lalaloopsy Mini’s en het Lalaloopsy Verrassingspotje zijn ook van de partij. Voor iedereen die nog niet met de meiden bekend is, is dit najaar dé periode om tijdens de Lalaloopsy Super Silly Party kennis met ze te maken.

Iedere ouder van een vijfjarige weet dat dit een bijzondere leeftijd is. Elke dag doet je kind nieuwe  ervaringen op; nieuwe dingen leren op de basisschool, voor het eerst vriendjes en vriendinnetjes maken. Het verhaal van de Lalaloopsy-poppen brengt een positieve boodschap met zich mee, waarbij vriendschap en jezelf zijn centraal staan.

Lalaloopsy Super Silly Party

De Lalaloopsy-meiden waren ooit lappenpoppen, welke magisch tot leven kwamen nadat het laatste steekje was voltooid. Elke pop heeft een eigen persoonlijkheid die gebaseerd is op het materiaal waarvan ze zijn gemaakt. Voor de Super Silly Party hebben de originele poppen nieuwe kapsels en outfits gekregen.

Het belooft het leukste feest van het jaar te worden! Als extraatje nemen ze ook nog een kleine verrassing voor je mee…

De Lalaloopsy Mini’s, de favoriete poppen in handformaat, mogen natuurlijk niet ontbreken op het feestje. Net als hun grote zussen hebben ze een kleine make-over gehad waardoor ze er super feestelijk uit zien. Er verschijnen dit najaar vier nieuwe Lalaloopsy Mini’s, elk met een eigen diertje en bijpassend accessoire. Ze zien er gedetailleerd uit en zijn voorzien van bewegende hoofdjes, armpjes en beentjes. Het zijn de perfecte dames om een leuke verzameling mee te starten of om overal mee naartoe te nemen.

Lalaloopsy Verrassingspotje

Het Lalaloopsy Verrassingspotje is de jongste en misschien wel de grappigste telg uit de familie. Geef haar babyvoeding te eten tot ze vol zit en plaats haar daarna op het potje. Wanneer ze klaar is, ligt er een mooi gekleurd vormpje in het potje! Iedere keer poept ze een nieuwe vormpje in verschillende kleuren. De pop wordt geleverd met drie verschillende kleuren babyvoeding, potje, kommetje en een lepeltje.

Meer in deze categorie: