Zet Childwood bovenaan je verlanglijstje!

29 oktober 2015

De leukste cadeaus onder de Kerstboom komen dit jaar ongetwijfeld van Childwood. Ze breiden hun kwaliteitsvolle collectie verder uit met prachtige hebbedingen!

Glamping

Creëer een unieke speelplek waarin de kinderen kunnen wegdromen!

Deze prachtige tipi tenten zullen ongetwijfeld een blikvanger worden in de kamer. Wees een indiaan voor een dag, lees je favoriete boek of maak het gezellig met een berg zachte kussens. Alles is mogelijk in de Childwood tipi tent! Na het spelen berg je de tent op in de bijhorende draagzak en opgeruimd staat netjes.

Beschikbaar in grijs-witte strepen of grijs-witte zigzaglijn

Prijs: €119,95

Baby’s eerste stapjes

Met dit handige houten loopwagentje zet je kleintje al gauw zijn eerste, zelfverzekerde stappen! Al de favoriete knuffeldieren gaan overigens mee op stap. Dankzij het krijtbord vooraan kan je het loopwagentje personaliseren.

Beschikbaar in Mint en Soft Pink

Prijs: €59,95

Aan de haak

Kleine broekjes, rokken, T-shirts en jasjes hang je stijlvol op aan deze schattige kleerhangers. Ook hier is er een krijtbord voorzien voor een persoonlijke touch.

Beschikbaar in White, Soft Pink, Grey en Mint

Prijs: €39,95

Prachtige schilderijtjes

Fleur de kinderkamer op met een passend schilderij! De zachte kleuren en de leuke quotes maken van deze kamers de ideale muurdecoratie. De originele details maken de schilderijen compleet.

Naar Italië op de Vespa!

De schommelscooters vallen in de smaak en daar speelt Childwood handig op in! Om helemaal in het Italiaanse thema te blijven, is er nu ook een uitvoering met de Italiaanse vlag op.

Wie het liever wat zachter houdt, kan naast mint blue en soft pink ook kiezen voor de nieuwe uitvoering in cream.

Prijs: €59,95

Een vleugje magie

Een vleugje magie breng je in de kinderkamer dankzij Natti&Co Fragrances. Twee heerlijke geuren, verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo is een mooie geschenkdoos beschikbaar met geurstokjes en een schattige knuffel of zijn de geurstokjes met een geurende olie ook afzonderlijk te verkrijgen. Geurzakjes frissen de commode, de badkamer of zelfs de auto op. En ten slotte is de mooie beauty case gevuld met allerlei hebbedingetjes het ideale cadeau voor de volgende babyborrel!

Prijs: vanaf €14,95

Toffe trolleys

Een logeerpartij bij de vriendjes of een skivakantie met mama en papa voor de boeg? Met deze toffe trolleys heb je al je spullen binnen handbereik en kan je als een flinke kleuter zélf je valiesje dragen.

Prijs: €59,95

Meer info: www.childwood.be

Laatst aangepast op donderdag, 29 oktober 2015 15:40
Meer in deze categorie: