Skip Hop: een lichtje in de duisternis

29 oktober 2015

Kleine kindjes hebben al snel bang in het donker wanneer ze moeten gaan slapen. Skip Hop biedt voortaan een lichtje in de duisternis!

Niets zo vervelend als ’s nachts wakker worden in het donker! Voor de kleine avonturiertjes die dan ook even op ontdekking willen gaan, ontwierp Skip Hop een handig meeneemlichtje, in de gekende dierenfiguurtjes. Aap, Uil en Vlinder zullen je met veel plezier gezelschap houden! Het lampje is makkelijk in- en uit te schakelen en het LED-licht dooft zachtjes en automatisch na 30 minuten.

Take-along Nightlight prijs: € 24,90

Je hebt niets liever dan dat je kleine schat zich in de zevende hemel bevindt. Als ouder kan je die zevende hemel ook gewoon in huis halen en projecteren op het plafond of de muur dankzij de mooie hemelprojector. Het uiltje kan 4 melodietjes en 4 natuurgeluiden afspelen dankzij de speakers in de vleugels. Bovendien kan je de muziek laten spelen, of instellen dat ze na 15, 30 of 60 minuten stopt. Het schattige uiltje staat bovendien ook erg leuk op het nachtkastje.

Nightlight Soother prijs: € 59,90

In dromenland maakt je deugniet kennis met een waakzaam uiltje, een hippe schildpad, een vrolijke giraf en een schattig aapje. Of hangen ze gewoon echt boven zijn hoofd om inspiratie te bezorgen voor de meest fantastische dromen? Deze handige mobiel helpt alvast een handje, bevestig je zoals je zelf wilt aan het bedje en schakel je in met 1 druk op de knop. De blaadjes draaien vrolijk mee, geven een aangenaam licht en spelen 4 melodietjes of 4 natuurgeluiden. Luistert je kindje liever alleen naar de muziek, dan haal je de diertjes gewoon weg. Om helemaal zalig te slapen, projecteert de mobiel een mooie sterrenhemel op het plafond.

Modern Jungle Mobile prijs: € 99,90

Meer info: www.hebeco.be

Meer in deze categorie: