VerDamd leuke cadeautjes voor Eindejaar!

17 september 2015

Al aan het uitkijken om de kleinsten te verwennen bij Sinterklaas en Kerst? Vergeet dan zeker het uitgebreide gamma van DAM niet. Daar vind je ongetwijfeld verDamd leuke cadeautjes!

Petit Collage voor petits enfants !

Het speelgoed van Petit Collage staat bekend om de speelse uitstraling en kwalitatieve, duurzame producten. Levendige kleuren en prachtige illustraties maken dit speelgoed helemaal af! Resultaat? Leerrijk speelgoed dat ieder kind zal bekoren.

‘Mijn eerste puzzel’ zijn leuke sets per thema met telkens 4 puzzels. Kies je voor boerderijdieren, wilde dieren of werfvoertuigen? Voor de meer ervaren puzzelaars zijn er leuke puzzels van 64 stukken beschikbaar, in prachtige, bedrukte tinnen potten, die eveneens dienst kunnen doen als spaarpot (zie afbeeldingen bovenaan).

Prijs ‘Mijn eerste puzzel’: € 17,99 - Prijs Puzzel 64 stukjes: € 19,99

Op een originele manier bijhouden hoe snel je kleine bengel groeit, meet je met deze leuke groeimeter.

Prijs: € 24,99

De klassieker onder de klassiekers ‘Memory’ is ook te verkrijgen in een leuke ‘Petit Collage’-uitvoering.

Feeën, bosdieren of dieren met hun baby’s trainen op een speelse wijze het geheugen van je kids.

Prijs: €17,99

www.petitcollage.com

Autorijden heb je in je vingers !

Een speelgoedautootje dat je doet rijden met je vinger, dat is die van Modarri. De speelgoedauto steekt er met kop en schouders bovenuit omwille van zijn duurzaamheid: geen batterijen nodig en materiaal dat moeilijk stuk te krijgen is! De auto is ook erg functioneel en opgebouwd zoals een echte auto: een echt mechanisme, ook om te sturen, vering, draaicirkel en een zitje om je vinger te laten plaatsnemen. Zo kan je kleintje soepel en snel raceparcours afleggen en trucjes doen.

Bovendien kan je de onderdelen van de verschillende auto’s eindeloos combineren met elkaar en kan je je voertuig ook helemaal personaliseren dankzij de ‘do it yourself’uitvoering, waarbij de wagen kan beschilderd worden.

Modarri is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Prijs: €24,99 voor het enkel model

Combipack met 3 auto’s: €74,99

www.modarri.com

Scratch: getest en goedgekeurd door de kleinsten!

De ontwikkeling van basisvaardigheden zoals fijne motoriek en verbanden leggen, daar helpt het wondermooie speelgoed van Scratch je mee! Leuke designs, een tikkeltje nostalgie, de tijdloze schoonheid van hout en het Belgische ontwerp maken van dit speelgoed absolute musthaves!

In het Sardines visspel vang je de kleurrijke visjes uit het blik. De gevangen sardines hang je nadien te drogen aan de drooglijn, die eveneens dienst doet als scorebord. Wie het beste kan vissen, wint!

Prijs: € 23,99 – Vanaf 18 maanden

Als kleine avonturier ga je op ontdekking met deze houten kubus. Op het deksel staat een looping met gekleurde kralen die je kan verschuiven. Op de zijden staan verschillende uitdagende elementen: een spiegel, tandwielen, een puzzel en een labyrint. Uren speelplezier gegarandeerd!

Prijs: € 49,99 Vanaf 12 maanden

Dankzij de puzzelmix Eskimo ontdek je het leven van de Eskimo’s. Herken de juiste vormen en leg ze op de juiste plaats in de puzzel. De houten nopjes op de puzzelstukken stimuleren bovendien de fijne motoriek.

Prijs: € 13,99 – Vanaf 18 maanden

Leuk extraatje: het speelgoed van Scratch zit alvast in prachtige geschenkdozen!

www.scratcheurope.be

Laatst aangepast op vrijdag, 18 september 2015 13:04
Meer in deze categorie: