Slim terug naar school!

24 juli 2015

Dankzij DAM, gespecialiseerd invoerder en groothandelaar van originele kinderartikelen, gaan de kinderen slimmer naar school!

Letters oefenen met magnetische bolletjes!

Dankzij KidO wordt schrijven magisch! Volg met de toverpen de pijlen en kleine magnetische bolletjes springen naar boven en vormen de letter of het cijfer. Nadien veeg je met je vinger de bolletjes terug naar beneden. De Magnatabs maken van leren schrijven een vernieuwend gebeuren.

Prijs hoofdletters: €31,99
Prijs cijfers: €26,99
www.kidotoys.com
www.dam.be

Pak je Paddlepack en hup naar school

Op schooluitstap naar het zwembad, de Ardennen of de zee? Paddlepack is waterdicht en ‘wacht’ met plezier op het strand of aan een rustig riviertje terwijl de kinderen spelen. Ook na de zwemles kunnen de waterratjes hun natte kledij zonder problemen opbergen, dankzij de ademende stof van rugzak.

Alles ingepakt? Rol dan de bovenkant drie maal op en klik de sluiting vast.De reflectoren aan de zijkant verzekeren bovendien een veilige tocht terug. Dorst na het zwemmen? Onderaan de vin kan je centjes opbergen voor een drankje. Dankzij de rubberen lus aan de schouderband kunnen favoriete doekjes of knuffels altijd veilig in de buurt blijven.

Medium: €34,99 Large: €39,99
www.trunki.com
www.dam.be

Maak je eigen stoepkrijt

Creatief kleuren met krijt op straat is één ding, zelf stoepkrijt maken is nog eens iets anders! Met dit creatieve pakket maak je van plaaster en vormen in een handomdraai verschillende kleuren en vormpjes krijt. Mét verf en glitter!

Prijs: € 11,99
www.dam.be
www.4m-ind.com

It’s patat ‘o clock!

Dankzij de knutselpakketten van 4M leren kinderen dat wetenschap ‘cool’ is! Knutsel de digitale klok in mekaar en ontdek dat aardappelen niet alleen om op te eten zijn. Ze doen ook dienst als batterij! Trek de koelkast open en experimenteer verder met citroenen, tomaten of misschien zelfs wortels?

Prijs: €17,49
www.dam.be
www.4m-ind.com

Meer in deze categorie: