De droomwereld van mini CHOU CHOU

Beleef nieuwe avonturen in het toverbos

Wanneer de klok tien uur slaat, komt de droomwereld van de mini CHOU CHOU´s tot leven. Deze vrolijke dames wonen met hun vriendjes onder de oude eikenboom in het toverbos. Mini CHOU CHOU´s zijn nooit alleen, want de trouwe vossenvriendjes zijn altijd aan hun zijde te vinden. In totaal zijn er acht nieuwe poppen, met allen een eigen karakter. Met de twee nieuwe speelhuizen wordt het toverbos dit najaar nog leuker. Kortom, er is volop inspiratie om nieuwe avonturen te beleven met uren aan speelplezier.

De nieuwe mini CHOU CHOU meiden hebben allen een eigen verhaal. Zo heb je coole Kimy, die in iedere situatie de kalmte en rust weet te bewaren. Een echte meid waar je op kunt bouwen. Milieubewuste Josy zorgt ervoor dat alle planten en dieren goed behandeld worden in het toverbos. En zo zijn er nog zes andere mini CHOU CHOU’s  die kinderen zullen stimuleren om de positieve eigenschappen over te nemen en dit buiten de droomwereld van de mini CHOU CHOU´s toe te passen.

Nieuw: Speeltuin voor in het toverbos

Het toverbos heeft er een nieuwe attractie bij gekregen: een speeltuin! De mini CHOU CHOU´s doen niets liever dan in de boom klauteren om heerlijk van de glijbaan af te roetsjen. Even heen en weer slingeren kan perfect op de schommel welke natuurlijk onmisbaar is in een speeltuin. In de boomstronk zijn allerlei leuke plekjes te vinden waar de vossenvriendjes zich kunnen verstoppen terwijl de meiden zich op de speeltoestellen vermaken.

Een magische boomhut

Wanneer de mini CHOU CHOU´s niet op verkenning zijn in het toverbos, vermaken zij zich optimaal in het speelhuis. De stronk van een oude eikenboom biedt de perfecte speel- en woonruimte en is voorzien van verrassende elementen. Aan de buitenkant is speciaal voor de vossenvriendjes een mandjeslift gemaakt, waarin ze naar de bovenste verdieping gehaald kunnen worden. Bovenop kunnen de dames heerlijk in een hangmat liggen en het toverbos overzien.

Aan de achterkant is ruimte voor de bedjes van de poppen, waar ze hun welverdiende nachtrust kunnen halen na een dag vol avonturen. Wanneer je op de bloem op het dakterras drukt, klinken er een magische melodie en sprankelende geluiden. Deze klanken gaan gepaard met een duizelingwekkend regenbooglicht, wat zorgt voor een fantastische sfeer. Dankzij deze leuke accessoires groeit het toverbos uit tot de perfecte droomwereld.

Alle producten zijn vanaf nu beschikbaar
Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar
Adviesprijzen:
-Mini CHOU CHOU pop - € 8,99 per stuk
-Speeltuinset - € 24,99 (incl. exclusieve Susy-pop)
-Boomhut - € 44,99 (incl. exclusieve Livy-pop)

Meer informatie op MiniCHOUCHOU.com

Meer in deze categorie: