De nieuwe sensatie van SmartGames: City Maze

03 december 2014

Kan jij de route uitstippelen van start tot finish? Wanneer je door de stad rijdt is de kortste route tussen twee punten ook zelden een rechte lijn. 

Het doel van City Maze is om op de bestemming te geraken door de pijlvormige puzzelstukken op het spelbord te plaatsen. Het spelbord is de stad waar je doorheen moet en enkel als je een pijl tegenkomt verandert de richting van je route.

Test zelf uit of jij de GPS te slim af kan zijn met dit nieuwe sensationele spel van SmartGames. Het spel bestaat uit 8 puzzelstukken en 2 opdrachtenboekjes. Liefhebbers van dit spel kunnen dus kiezen uit 2 varianten van het spel. Boekje A ( “On the double ") bestaat uit uitdagingen met twee verschillende gekleurde routes. Boekje B ( "Delivery Express”) bestaat uit uitdagingen met enkel een blauwe of enkel een rode route. Elk boekje bevat 60 opdrachten, 5 levels, en slechts één oplossing naar de finish. Met 120 opdrachten in totaal is het meer dan eender welke SmartGame je ooit aanbood.

Je bent ook zo vertrokken, want de opdrachten zijn gemakkelijk op te zetten. Deze nieuwe uitdaging in de SmartGames range is te verkrijgen voor een adviesprijs van €…, en beschikbaar voor een leeftijd vanaf 7 jaar.

Laatst aangepast op woensdag, 03 december 2014 14:57
Meer in deze categorie: