DohVinci van Hasbro

03 december 2014

Dit najaar introduceert Hasbro een geheel nieuwe speelgoedlijn: DOHVINCI. DohVinci is een uniek concept op het gebied van knutselen met kleipasta, waarmee je je creativiteit de vrije loop laat. 

In de DohVinci collectie vind je ontzettend veel leuke producten die je zelf kunt versieren: een kaptafeltje, een fotolijst of deurdecoratie. Maar je kunt het natuurlijk ook uitproberen op je eigen spulletjes! DohVinci werkt super snel en eenvoudig, en met een klein beetje oefening ben je binnen no-time een waar DohVinci kunstenaar.

De DOHVINCI-pasta is een nieuwe stof waarvoor Hasbro een patent heeft aangevraagd. De stof is het resultaat van de zestig jaar ervaring die Hasbro heeft opgebouwd als onbetwiste wereldleider op het vlak van de modelleerpasta PLAY-DOH.

DOHVINCI is ongelooflijk soepel en manipuleerbaar. Je kunt er duurzame 3D-kunstwerken mee maken met motiefjes op harde ondergronden (karton, hout, glas). En dat allemaal zonder je kleren, je huid of zelfs je haren vuil te maken!

De pasta laat zich makkelijk aanbrengen met een STYLER-pistool. Je plaatst gewoon een pa-troon met een van de twaalf kleuren DECO POP-pasta in het pistool en je kunt meteen heel nauwkeurige lijnen tekenen die perfect blijven zitten, waar je maar wilt. Dankzij de STYLER en de meegeleverde spuitmonden slaag je er na een heel klein beetje oefening in ontelbaar veel motieven te maken. Heb je een foutje gemaakt of ben je niet tevreden van je creatie? Verwijder dan gewoon de pasta met je vingers en start opnieuw. Makkelijk zat! De DOHVINCI plasticine droogt op zonder te barsten. Daarna is de pasta zelfs bestand tegen een snelle reiniging met koud water.

Laatst aangepast op woensdag, 03 december 2014 14:52
Meer in deze categorie: