Zingen, dansen en wakker worden met K3!

04 november 2014

Bigben Interactive en Studio 100 zorgen er binnenkort voor dat elke meisjeskamer omgetoverd wordt tot een heuse concertzaal. 

Vanaf 7 november zijn de officiële K3 radio- en cd-speler, wekkerradio en Sing-Along Sound Tower verkrijgbaar. Het ideale geschenk voor wiens dochtertje een plekje in de toekomstige hitlijsten ambieert, en de teksten van Vlaanderen's favoriete meisjesgroep blind kan meezingen!

Opstaan was nog nooit zo plezant, dankzij deze K3 wekkerradio. De wekker bevat twee alarmtijden, een "sleep" en "snooze" functie, en de heldere display zorgt ervoor dat overslapen onmogelijk wordt! Met behulp van de AUX-ingang kunnen jouw favoriete K3 - nummers vanop iPod®, iPhone® of een andere MP3 speler probleemloos op volle kracht afgespeeld worden op deze handige, draagbare speler.

De Sing-Along Sound Tower tot slot is een must voor wie een eerste stap(je) in de showbusiness wil zetten! Alle hits van K3 kunnen door de meegeleverde microfoon uit volle borst meegezongen worden, en de toren bevat ook een handige afstandsbediening.

Laatst aangepast op dinsdag, 04 november 2014 14:29
Meer in deze categorie: