Zelfstandig leren vraagt om passend speelgoed

20 september 2023

VTECH – Kids van nu zijn leergierig en die eigenschap levert ze spelenderwijs een ongelooflijke berg kennis en vaardigheden op. VTech haakt daar al jaren op in.

Dit najaar is het de Alfabet Touch Tablet, een even compacte als voordelige tablet waarmee kinderen (4-7 jaar) spelenderwijs en in eigen tempo leren lezen. Steken ze één van de dertien dubbelzijdige letterkaarten in het apparaat dan begint de leespret. Ze zien niet alleen hoe de letter eruitziet, maar horen ook hoe hij klinkt en zien voorwerpen, dieren en etenswaren passeren die met deze letter beginnen.

De tablet heeft vier speelmogelijkheden (leren lezen, quiz/zoekspelletjes, woordenschat vergroten, luisteren/leerzame liedjes zingen). 100% effectief is de meebewegende leesbalk onderin. Veeg met je vinger over de zin om deze te lezen en te horen! Stap voor stap leren ze in eigen tempo lezen. Dat maakt supertrots en geeft een boost aan zelfvertrouwen! Dat zo’n compacte tablet overal mee naar toe kan maakt het alleen maar leuker en nog handiger in gebruik.

Een tikkeltje groter, maar lichtgewicht en voorzien van een slim handvat is de Game & Leer Laptop. Op het verlichte LCD-scherm komen vrolijke animaties voorbij die aanmoedigen om verder te spelen en leren. Met een ABC toetsenbord, letters, cijfers, vormen en muziek kan de kleine techneut wel even vooruit, zelfs in het Engels! De slimme muis waarmee van het ene naar andere spel wordt geschakeld zit aan deze laptop vast. Die neemt ergens onderweg dus niet zomaar de benen. Met toch minstens twintig activiteiten, regelbaar volume en ook nog eens de mogelijkheid deze laptop volledig te personaliseren, geef je kinderen (3-7 jaar) goud in handen.

Advies verkoopprijs: VTech Alfabet Touch Tablet €25,00 en Game & Leer Laptop € 31,50.
Verkoop- en productinfo: VTech Electronics Europe B.V.,
Tel: +31 (0) 495 459 111 of kijk op www.vtechnl.com.

afbeelding 2

Laatst aangepast op woensdag, 20 september 2023 08:49
Meer in deze categorie: