SmartGames tilt hun magnetische reisspellen naar een 3D niveau

22 juni 2023

SmartGames stelt 2 nieuwe magnetische spellen voor: Pole Position en Turtle Tactics. Met deze twee nieuwe spellen tilt SmartGames hun magnetische reisspellen naar een 3D niveau, mogelijk gemaakt door de compacte tinnen verpakking. De puzzelspellen passen perfect in de stoelzak van je wagen en houden je kids geëntertaind tijdens het reizen.

Turtle Tactics

Mmmmm, het gras aan de andere kant van het hek lijkt wel veel groener! Help de haas en schildpadden om bij hun favoriete maaltijd te komen. Wie is er het eerst? De schildpadden of de haas? De schilpadden kunnen enkel over de bodem schuifelen, maar de haas kan ook springen. Turtle Tactics is een leuke sequentiële puzzel met magnetische puzzelstukken in een handig metalen doosje. Vind jij voor alle 48 uitdagingen het juiste hazenpad?

https://smartgames.eu/nl/1-speler-spellen/turtle-tactics

Pole Position

Klaar voor een testritje met dit tinnen 3D reisspel? Vind de correcte positie van de magnetische racewagens en kijk wie de wedstrijd wint! Een unieke vollegpuzzel in een handig reisformaat. Word racekampioen van de 48 nagelbijtende uitdagingen op 6 verschillende circuits. Racen maar!

https://smartgames.eu/nl/1-speler-spellen/pole-position

Meer in deze categorie: