Nieuwe productintroducties in 2023 van Goliath

25 januari 2023

Wat zijn de highlights die Goliath meebrengt naar de Spielwarenmesse? Naast de succesvolle klassiekers zoals Rummikub, Triominos, Holle Bolle Big en Shit Happens breidt Goliath dit jaar hun assortiment weer verder uit. We lichten er een aantal voor u uit. De Spielwarenmesse vindt plaats van 1 t/m 5 februari en u kunt Goliath vinden in Hal 12.0-H-08/I-15.

The Floor is Lava
The Floor is Lava is vorig jaar uitgegroeid tot een populair kinderspel en dat is de reden voor Goliath om dit jaar twee nieuwe varianten uit te brengen van The Floor is Lava, namelijk Lava Rush Card Game en The Lawn is Lava.

Bij Lava Rush Card Game moet je jouw stenen zodanig opbouwen dat je veilig blijft voor de lava. Tegelijkertijd moet je de stenen van je tegenstander proberen te vernietigen met sets van drie dezelfde kaarten. Het doel van dit kaartspel is om je tegenstander te slim af te zijn en uiteraard niet zelf in de lava te belanden. De laatste speler die dit lukt, wint!

The Floor is Lava is nu ook beschikbaar in een outdoor variant, genaamd The Lawn is Lava. Beleef een nieuwe vorm van speelplezier terwijl je de smeltende gazonlava probeert te vermijden. The Lawn is Lava bevat waterballonnen om het je vrienden een stukje lastiger te maken. Het doel van het spel is om de laatste speler te zijn die niet in de gazonlava is gevallen!

Modimi
Modimi is een milieuvriendelijk en modulair speelgoedsysteem gemaakt van gerecycled plastic. De producten van Modimi groeien mee met het kind en zijn geschikt van 10 tot 36 maanden. Met sensorische functies zoals stoffen knisperende onderdelen, rammelende onderdelen en zacht aanvoelende oren is het gemaakt om de vroege ontwikkelingsjaren van een kind te ondersteunen.

Wood Worx
Na 17 jaar blijft het merk Wood Worx evolueren met altijd in gedachte houdend het milieu. De producten van Wood Worx zijn gemaakt van 100% FSC-hout en bieden een verscheidenheid aan pakketopties, stijlen en speelpatronen. Wood Worx hanteert verschillende productlijnen zoals Boys, Girls, Junior en Star Wars en elke kit bevat alles wat je nodig hebt. Zo is er voor ieder wat wils!

Build A Bot
Wie zegt dat leren niet leuk kan zijn? Met Build A Bot maak je je eigen robot dier! De producten bestaan uit eenvoudig in elkaar te klikken onderdelen, waarmee je een écht robot dier kunt maken. Build A Bot tilt robotica naar een hoger niveau door je eigen personage te bouwen en te personaliseren. Sommige producten bevatten zelfs lichten en geluiden. Met Build A Bot wordt S.T.E.M (Science, Technology, Engineering en Mathematics) leuk en leerzaam. 

Dit en nog veel meer komt u tegen in Hal 12.0-H-08/I-15 tijdens de Spielwarenmesse! Geïnteresseerd in een afspraak? Neem dan contact op Loïc van Oorschot (Sales Manager België) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

www.goliathgames.nl

Laatst aangepast op woensdag, 25 januari 2023 10:21
Meer in deze categorie: