Nieuw: krokodil vloerkleed

06 juli 2022

Dit stoere wollen vriendje waakt over de kinderkamer! Het nieuwe krokodil tapijt van Nederlandse design studio Maison Deux is de nieuwste aanwinst in de nijntje-vloerkledencollectie.

Iconische illustraties van Dick Bruna
Het krokodil tapijt is gebaseerd op één van de iconische illustraties van Dick Bruna. Daarmee sluit dit zachte vloerkleed perfect aan bij de andere vriendjes uit deze collectie: nijntje, nina, snuffie de hond, de olifant en de leeuw.

3D textuur en fairtrade
De superzachte krokodil bevat meerdere poolhoogtes voor een subtiele 3D-textuur. Net als de gehele nijntje-collectie is dit tapijt met de hand getuft in India van 100% Nieuw-Zeelandse wol en gecertificeerd met het GoodWeave label. Dit label geeft de beste garantie dat er geen sprake is van kinderarbeid en er aan de juiste arbeidsvoorwaarden wordt voldaan. Daarnaast draagt elke aankoop bij aan programma's die kinderonderwijs bieden in de omgeving waar het tapijt wordt geproduceerd.

Neem voor meer informatie over de nijntje-collectie van Maison Deux contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laatst aangepast op woensdag, 06 juli 2022 09:58
Meer in deze categorie: