In A Flashcard verkrijgbaar via The Yellow Penguin

Eenvoudig, superleuk en leerzaam samenspelen. Onderzoek toont aan dat leren veel beter gaat als het met bewegen wordt gecombineerd, ook wel: bewegend leren. En dat kan met de verschillende kaartensets van In A Flashcard. De speel - en leerkaarten zijn open-ended materiaal voor kinderen voor het leren en ontdekken van vormen, getallen en voertuigen en nog veel meer. Ze kunnen al gebruikt worden vanaf 0 jaar! De kaartensets kunnen ook heel goed door elkaar gebruikt worden bij het opbouwen van je eigen ‘invitation to play’.

De mogelijkheden zijn oneindig. De speel - en leerkaarten sluiten aan bij de tactiele leerstijlen van Montessori, Pikler en Reggio Emilia. Naast grote combinatiesets (30 kaarten)zijn er ook startersets (10 kaarten) zoals: First Words, Fruity Friends, Farm Friends en oceaandieren. De kaarten zijn prachtig geïllustreerd en decoratief en worden in Nederland volledig CO2 neutraal geproduceerd.

Ontdek alle sets op https://theyellowpenguin.nl

The Yellow Penguin 0031-(0)6-14922626, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laatst aangepast op woensdag, 06 juli 2022 13:52
Meer in deze categorie: